Over ons

Raydarts.be is uw ‘lokale’ webshop voor alles wat met darts te maken heeft. Van beginner tot professioneel darter kan je bij ons terecht en dit zowel voor steel-tip als soft-tip darts en alle accessoires. Zonder je te moeten wenden tot de grote ‘.nl’s’.

Raydarts.be is constant bezig met het verbeteren van de webshop en het uitbreiden van het assortiment. Is jouw product niet op voorraad, of kan je het niet vinden in onze shop? Contacteer ons dan via het contactformulier voor de levertermijn. Wij trachten een zo compleet mogelijk assortiment voor onze klanten aan te bieden.

Lokaal trachten we te zijn door te werken met een afhaalmoment. Ben je uit of in de buurt? Vermijd je graag verzendkosten op een kleine bestelling? Elke zaterdag tussen 12u en 14u is er de mogelijkheid om jouw bestelling af te halen op Dennenlaan 70, 2560 Nijlen. Kies simpelweg bij je bestelling voor de optie ‘Afhalen op zaterdag’. Let wel! Raydarts.be is geen fysieke winkel, enkel afhalingen zijn mogelijk daar ons magazijn niet op hetzelfde adres is gevestigd. Wel proberen we je met raad en daad bij te staan bij je aankoop en geven we tips en tricks om je spel te verbeteren.

Groeten,
Christoph ‘Ray’ Vanmechelen en het Ray Darts-team